Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus van Appeven, landbouwer, geboren te Heythuysen op 16 januari 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 februari 1961, begraven te Leveroy, zoon van Joannes Hubertus van Appeven en Maria Agnes Mooren.


Hij is getrouwd te Nederweert op 20 april 1928 met
Maria Cuijpers, geboren te Nederweert op 5 maart 1897, wonende te Heythuysen, overleden op 4 april 1977, begraven te Leveroy, dochter van Laurensius Cuijpers en Maria Elisabeth Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Laurentius Mathias, landbouwer, geboren te Heythuysen op 23 mei 1936, overleden aldaar op 6 januari 2018, begraven te Leveroy op 12 januari 2018.
    Hij is getrouwd te Roggel op 18 september 1964 met Catharina Wilhelmina Johanna van Roij, geboren te Roggel op 14 april 1940, wonende te Heythuysen, overleden te Leveroij op 14 september 2014, begraven aldaar op 18 september 2014, dochter van Mathis Joseph van Roij en Anna Catharina Rademakers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina