Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Petronella Romen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 10 februari 1870, overleden te Nederweert op 17 december 1898, dochter van Leonardus Romen en Johanna Nijskens.


Zij is getrouwd te Nederweert op 22 april 1895 met
Wilhelmus Voermans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 19 oktober 1867, overleden aldaar op 30 december 1938, zoon van Jan Mathijs Voermans en Petronella Joosten.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 30 augustus 1899 met Anna Maria Giezen, geboren te Heythuysen op 16 oktober 1872, dochter van Andries Gijsen en Petronella Tindemans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs Leonardus, geboren te Nederweert op 15 mei 1896.
  • 2 : Leonardus Lambertus, geboren te Nederweert op 23 januari 1898, overleden aldaar op 15 april 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina