Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Elisabeth van Appeven, geboren te Baexem op 25 mei 1895, overleden te Reuver op 19 januari 1980, dochter van Joannes Hubertus van Appeven en Maria Agnes Mooren.


Zij is getrouwd te Nederweert op 17 april 1925 met
Joannes Hendrikus Hubertus Berden, landbouwer, geboren te Blerick op 4 maart 1896, overleden te Tegelen (Z) op 15 juni 1977, zoon van Pieter Joannes Berden en Maria Catharina Hubertina Lenders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Hubertus Johannes, geboren te Heythuysen rond juli 1926, overleden aldaar op 28 april 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina