Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Ludovicus Verhaegen, geboren te Baexem op 13 juni 1847, overleden te Dülken-Land (D) op 25 mei 1921, zoon van Jacque Verhaeg en Anne Marie Willekens.


Hij is getrouwd te Dülken (D) op 25 november 1874 (1) met
Maria Gertrud Kox, geboren op 19 juni 1856.

Hij is getrouwd te Dülken-Land (D) op 13 april 1893 (2) met
Maria Cornelia Peeters, geboren te Echt op 2 oktober 1865, dochter van Joannes Hubertus Peeters en Getrudis Elisabeth Hubertina Lausen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina