Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Wilhelmina van Rijt, dienstmeid, geboren te Meijel op 28 februari 1840, overleden te Heythuysen op 7 november 1918, dochter van Martinus van Riet en Gordine Jansen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 november 1879 met
Andries Verhagen, akkerknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 7 februari 1834, overleden te Heythuysen op 20 november 1901, zoon van Jacque Verhaeg en Anne Marie Willekens.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 25 september 1866 met Lucia Basten, dienstmeid, geboren te Meijel op 1 december 1840, overleden te Baexem op 12 oktober 1876, dochter van Guilaume Basten en Petronille Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina