Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Jacobus Steijvers, verpleger, geboren te Baexem op 15 februari 1899, overleden te Venray (Z) op 11 april 1960, begraven te Venray, zoon van Joannes Mathias Steijvers en Anna Maria Gubbels.


Hij is getrouwd te Venray op 9 november 1928 met
Wilhelmina Jacoba Maria van Stiphout, geboren te Venray op 21 mei 1903, overleden aldaar op 29 juli 1961, dochter van Adrianus van Stiphout en Johanna Jacoba Huberta Creemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina