Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Philomena Meusen, geboren te Baexem op 20 augustus 1896, overleden te Budel op 4 september 1993, dochter van Lambert Meusen en Anna Catharina Coopmans.


Zij is getrouwd te Budel op 12 mei 1925 met
Franciscus Henricus Hubertus Neeskens, sigarenmaker, geboren te Nederweert op 8 september 1894, overleden te Weert (Z) op 23 januari 1978, zoon van Paulus Neeskens en Joanna Margaretha Scherers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina