Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Hubertus Sijben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 20 maart 1898, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 19 juli 1974, begraven te Heythuysen op 23 juli 1974, zoon van Wilhelmus Sijben en Martina Verkoulen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 april 1929 met
Anna Maria Catharina Heuvelmans, dienstmeid, geboren te Weert op 6 mei 1896, wonende te Heythuysen, overleden op 11 september 1971, begraven te Heythuysen, dochter van Antoon Heuvelmans en Aldegonda Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Aldegonda, geboren te Heythuysen op 1 december 1933, overleden te Roermond op 4 oktober 1995, begraven te Roggel.
  • 2 : Hendrik Hubertus, opperman, geboren te Heythuysen op 23 januari 1937, overleden aldaar op 27 februari 1971.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina