Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Hubertus Deckers, landbouwer, geboren te Baexem op 31 augustus 1885, overleden te Heythuysen op 17 juni 1947, zoon van Pieter Deckers en Maria Geertrud Houben.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 april 1920 met
Maria Catharina Wilhelmina Hobus, geboren te Heythuysen op 5 mei 1889, overleden aldaar op 16 september 1928, dochter van Gerardus Hobus en Maria Digna Rijkx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Heythuysen op 25 september 1921, wonende aldaar, overleden te Roermond op 28 september 1995, begraven te Heythuysen.
    Zij was gehuwd met Peter Johannes Joseph Reijnders, dragline machinist, geboren te Heythuysen op 7 maart 1925, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 29 juni 2016, begraven te Heythuysen op 4 juli 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina