Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Geelen, geboren te Herzogenrath (D) rond 1850, overleden te Rimburg op 22 september 1923.


Zij was gehuwd met
Cornelis Hubert Vreuls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joseph, mijnwerker, geboren te Eijgelshoven op 18 januari 1885, overleden te Ubach over Worms op 27 juni 1931.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 februari 1918 met Margaretha Hendrina Hubertina Graat, geboren te Heythuysen op 27 januari 1891, overleden te Rimburg op 20 mei 1974, dochter van Pieter Hendrik Graat en Petronella van Lier.
    (Zij is later getrouwd te Ubach over Worms op 20 juli 1934 met Theodorus Hubertus van Thoor, stoker, geboren te Susteren op 31 oktober 1893, overleden te Ubach over Worms op 15 februari 1959, zoon van Tobias van Thoor en Suzanna Lots.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina