Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Korten.


Hij was gehuwd met
Joanna Gertrudis Camp.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Stramproy op 16 maart 1878, overleden aldaar op 29 januari 1913.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 6 augustus 1903 (1) met Joannes Michiel Kunnen, molenaar, geboren te Kinrooi (B) op 19 februari 1876, zoon van Jan Kunnen en Maria Gertrudis Lemmen.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 16 augustus 1912 (2) met Martinus Jacobus Hubertus van de Laar, molenaar, landbouwer en controleur, geboren te Kessenich (B) op 2 maart 1888, wonende te Stramproy, te Neer in het Dorp en te Nunhem, overleden op 4 juli 1970, begraven te Nunhem, zoon van Lambert van de Laar en Helena Tegels.
    (Hij is later getrouwd te Stramproy op 3 juli 1913 met Maria Hendrica Gertruda Rietra, geboren te Stramproy op 5 oktober 1888, wonende aldaar, te Neer in het Dorp en te Nunhem, overleden te Roermond op 16 januari 1952, begraven te Nunhem, dochter van Jacobus Ludovicus Rietra en Joanna Maria Elisabeth Paulis.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina