Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Stappers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 11 juli 1850, overleden te Heythuysen op 27 november 1921, dochter van Joannes Stappers en Anna Catharina Broens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 april 1878 met
Pieter Spée, landbouwer, geboren te Baexem op 20 december 1845, overleden te Heythuysen op 29 september 1921, zoon van Jean Spee en Marie Lucie Thelgers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Josephus, geboren te Heythuysen op 7 april 1879, overleden aldaar op 10 april 1883.
  • 3 : Anna Catharina, geboren te Heythuysen op 8 november 1885, overleden te Weert (Z) op 8 december 1971, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina