Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Gerardus Camps, smid, geboren te Helden op 10 april 1888, overleden te Heerlen (Z) op 5 april 1972, zoon van Hendrik Theodor Camps en Dorothea Peeters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 augustus 1913 met
Anna Maria Dorothea Hocks, naaister, geboren te Heythuysen op 13 februari 1891, overleden te Heerlen op 21 juni 1958, dochter van Joseph Hocks en Catharina Stappers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea Josephina, geboren te Heythuysen op 11 september 1916, overleden te Heerlen op 15 oktober 1997, begraven te Imstenrade op 20 oktober 1997.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina