Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Deckers, landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 22 september 1847, overleden te Stramproy op 21 februari 1934, dochter van Peeter Joannes Deckers en Petronella Geelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 5 april 1877 met
Peter Joannes Hubertus Verhees, landbouwer, geboren te Grathem op 15 december 1839, overleden te Hunsel op 5 juni 1917, zoon van Willem Verhees en Jeanne Marie Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 7 januari 1878, overleden te Stramproy op 28 januari 1922.
  • 3 : Hermanus Hubertus, landbouwer, geboren te Hunsel op 28 november 1882, overleden te Stramproy op 29 januari 1941.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 12 april 1917 met Gertrudis van Dael, landbouwster, geboren te Stramproy op 6 februari 1892, dochter van Cornelis van Dael en Catharina Elisabeth Pleunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina