Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hendricus op Heij, landbouwer, geboren te Heythuysen op 5 februari 1879, overleden aldaar op 24 april 1947, zoon van Martinus Hubertus op Heij en Anna Maria Deckers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 november 1919 met
Anna Theunissen, geboren te Heythuysen op 3 maart 1890, overleden aldaar op 29 oktober 1975, dochter van Joannes Teunissen en Antoinetta Eijkelberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina