Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Hubertus Steijvers, grondarbeider, geboren te Baexem op 7 september 1913, overleden te Bakel op 23 maart 1996, zoon van Joannes Hubertus Steijvers en Anna Gijsen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 2 februari 1935 met
Maria Hendrika Petronella Berben, geboren te Nederweert op 12 januari 1914, overleden te Geldrop op 8 juli 1998, begraven te Mierlo, dochter van Wilhelmus Berben en Joanna Catharina Vaes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina