Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Steijvers, geboren te Baexem op 16 mei 1912, overleden te Geldrop op 7 augustus 1996, begraven te Someren-Eind op 10 augustus 1996, zoon van Joannes Hubertus Steijvers en Anna Gijsen.


Hij is getrouwd te Someren op 6 mei 1938 met
Maria Geertruda van de Vijver, geboren te Someren rond 1911, dochter van Hendrikus Johannes van de Vijver en Berdina van Houts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina