Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Ketelaer, landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 december 1875, overleden aldaar op 17 oktober 1965, zoon van Leonardus Ketelaers en Elisabeth Hubertina Tobben.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1921 met
Maria Helena Heeskens, geboren te Heythuysen op 16 juni 1882, overleden aldaar op 21 maart 1970, dochter van Gerardus Hubertus Heeskens en Maria Elisabeth Geusens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina