Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Janissen, landbouwster, geboren te Beesel op 8 februari 1854, overleden aldaar op 8 maart 1933, dochter van Thomas Janissen en Cornelia Naus.


Zij is getrouwd te Beesel op 4 februari 1881 met
Willem Spee, landbouwer, geboren te Beesel op 3 februari 1856, overleden aldaar op 4 september 1936, zoon van Hendrik Spee en Hubertina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Catharina, geboren te Beesel rond 1892.
    Zij is getrouwd te Beesel op 30 april 1920 met Peter Hubert Ickenroth, spoorwegarbeider, geboren te Swalmen rond 1894, zoon van Jacobus Hubertus Ickenroth en Maria Christina Heijman.
  • 4 : Maria Petronella, geboren te Beesel rond 1894.
    Zij is getrouwd te Beesel op 11 januari 1918 met Herman Bernard Franssen, slager, geboren te Beesel rond 1892, overleden aldaar op 25 februari 1940, zoon van Bernard Franssen en Ida Houwers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina