Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Dorothea van Riet, geboren te Heythuysen op 6 maart 1913, overleden te Nederweert-Eind op 30 oktober 1988, begraven aldaar op 2 november 1988, dochter van Joseph van Riet en Joanna Josephina Verhaegen.


Zij was gehuwd met
Peter Jan Mathijs Ekers, bouwvakarbeider, geboren te Nederweert op 23 april 1902, overleden te Nederweert-Eind op 16 november 1978, zoon van Henricus Ekers en Joanna Maria Moonen.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 18 augustus 1930 met Wilhelmina Gertruda Hubertina Hendrix, geboren te Haelen op 16 april 1905, overleden te Weert (Z) op 31 augustus 1941, begraven te Nederweert op 3 september 1941, dochter van Mathijs Hubertus Hendrix en Helena van Horne.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina