Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Peeters, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 januari 1826, overleden te Heythuysen op 16 juni 1884, zoon van Theodorus Peeters en Joanna Maria Timmermans.


Hij was gehuwd (1) met
Catharina Gertrudis Tolleners, geboren te Brüggen (D) rond 1816, overleden te Heythuysen op 26 november 1872, dochter van Frederik Tölleners en Maria Magdalena Friessen.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 september 1873 (2) met
Maria Margaretha Konings, landbouwster, geboren te Heythuysen op 9 februari 1835, overleden aldaar op 8 september 1909, dochter van Jean Konings en Aldegondis Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 december 1876, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 februari 1956, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 april 1906 met Maria Elisabeth Verstappen, geboren te Grathem op 27 maart 1876, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond (Z) op 13 februari 1949, begraven te Heythuysen, dochter van Henricus Hubertus Verstappen en Cornelia Verwielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina