Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Conrardus Hubertus Schroën, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 november 1913, overleden te Meijel op 13 februari 1974, begraven aldaar op 16 november 1974, zoon van Hendricus Hubertus Schroën en Gertrudis Gijsen.


Hij is getrouwd te Helden op 5 mei 1941 met
Elisabeth Hubertina Schers, geboren te Helden op 30 april 1913, overleden aldaar op 12 mei 2003, dochter van Hendrik Schers en Aldegonda Simons.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina