Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lodewicus Hubertus Pouls, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 april 1909, overleden te Meijel op 18 augustus 1981, begraven aldaar op 21 augustus 1981, zoon van Conrardus Pouls en Maria Hubertina Senssen.


Hij is getrouwd te Meijel op 5 oktober 1936 (1) met
Maria Christina Theunissen, geboren te Meijel op 1 mei 1911, overleden aldaar op 28 juli 1943, dochter van Henricus Hubertus Theunissen en Maria Gertrudis Hubertina Cristis.

Hij was gehuwd (2) met
Antonetta Lemmen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina