Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Janssen, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 1 september 1869, zoon van Mathias Hubertus Janssen en Anna Maria Coumans.


Hij is getrouwd te Nederweert op 7 april 1899 met
Maria Aldegonda van Thuijl, dienstmeid, geboren te Weert rond 1873, dochter van Martinus Hubertus van Thuijl en Maria Helena Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Nederweert op 18 maart 1900.
  • 2 : Helena Petronella, geboren te Nederweert op 6 juli 1901.
  • 3 : Martinus Hubertus, geboren te Nederweert rond 1904, overleden aldaar op 24 oktober 1932.
  • 4 : Henricus Hubertus Mathijs, geboren te Nederweert rond maart 1906, overleden aldaar op 13 oktober 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina