Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendricus Janssen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 6 november 1876, zoon van Mathias Hubertus Janssen en Anna Maria Coumans.


Hij is getrouwd te Nederweert op 23 april 1909 (1) met
Maria Catharina Hermesen, dienstmeid, geboren te Nederweert op 16 april 1878, overleden aldaar op 5 maart 1910, dochter van Wilhelmus Hermsen en Anna Maria van Deursen.

Hij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1911 (2) met
Joanna Catharina Sieben, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 27 januari 1877, overleden aldaar op 1 februari 1949, dochter van Jacobus Sieben en Anna Helena Vaes.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 26 september 1902 met Jacobus Hubertus Ketelaers, werkman, geboren te Nederweert op 23 augustus 1873, overleden aldaar op 7 augustus 1908, zoon van Hubertus Henricus Ketelaers en Petronella Hermans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina