Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Nabben.


Hij was gehuwd met
Petronella Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Catharina, geboren te Grubbenvorst op 10 april 1878, overleden te Heythuysen op 13 april 1906.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 mei 1905 met Jacobus Bernardus Hubertus Geerards, handelsreiziger, geboren te Herten op 19 mei 1875, overleden aldaar op 9 december 1960, zoon van Jan Joseph Geerards en Gertrudis Bongers.
    (Hij is later getrouwd te Maasniel op 2 augustus 1913 met Maria Gertrudis Josephina Pia Creemers, geboren te Maasniel.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina