Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Frenken, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 maart 1875, overleden aldaar op 8 juni 1905, zoon van Gerardus Frenken en Maria Cornelia Dewit.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 april 1903 met
Maria Helena Veugen, geboren te Heythuysen op 30 april 1871, overleden aldaar op 12 oktober 1918, dochter van Bernardus Vuegen en Joanna Catharina Willekens.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 19 juni 1906 met Josephus Hubertus Orbon, dienstknecht, geboren te Baexem op 4 november 1877, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 7 maart 1956, begraven aldaar, zoon van Jan Hubert Orbon en Maria Elisabeth van Dael. (Hij is later getrouwd te Heythuysen op 27 juni 1919 met Aldegonda Maria Stijnen, geboren te Weert rond 1881, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 15 maart 1947, dochter van Silvester Hubertus Stijnen en Ida Catharina Ariaens.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina