Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Maria Essers, geboren te Breda op 30 maart 1878, overleden te Kerkrade in december 1961, dochter van Jan Mathijs Essers en Johanna Hoffbauer.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 november 1904 met
Jan Pieter Severens, kleermaker, geboren te Heerlen op 11 april 1875, overleden te Kerkrade op 10 april 1922, zoon van Jan Gerard Severens en Maria Gertruida Quadvlieg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina