Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephina Margaretha Graat, geboren te Heythuysen op 21 maart 1882, overleden te Heerlen op 18 januari 1941, dochter van Pieter Hendrik Graat en Petronella van Lier.


Zij is getrouwd te Maasbree op 31 mei 1912 (1) met
Gerardus Hubertus Holtackers, caféhouder, geboren te Baarlo op 23 december 1866, overleden te Maasbree op 1 juni 1915, zoon van Jacob Hubert Holtackers en Anna Geertruij van den Munckhof.

Zij is getrouwd te Nuth op 5 april 1918 (2) met
Hendricus Huijbers, mijnwerker, geboren te Gemert op 7 augustus 1883, overleden te Heerlen op 2 maart 1948, zoon van Johannes Francis Huijbers en Cornelia van de Laar.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina