Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Gertrudis Timmermans, geboren te Heythuysen op 25 oktober 1909, overleden te Hunsel-Haler op 26 juni 1993, begraven te Haler, dochter van Jacobus Hubertus Timmermans en Willemina Hubertina Schroën.


Zij is getrouwd te Hunsel op 2 mei 1936 met
Joannes Hendricus Laurentius Vranken, landbouwer en arbeider, geboren te Stramproy op 14 augustus 1906, overleden op 8 april 1976, begraven te Haler, zoon van Maximilianus Augustus Vranken en Anna Kiggen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 2 oktober 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina