Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Christina Timmermans, geboren te Heythuysen op 22 februari 1906, overleden te Thorn op 26 augustus 1985, begraven te Ittervoort, dochter van Jacobus Hubertus Timmermans en Willemina Hubertina Schroën.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 mei 1937 (1) met
Josef Gerardus Dominicus Parren, geboren te Kessenich (B) op 3 januari 1904, overleden te Ittervoort op 16 juli 1945, zoon van Joseph Jacob Hubert Parren en Anna Catharina Joosten.

Zij was gehuwd (2) met
Christiaan Geurts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina