Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Peeters, landbouwer, geboren te Baexem op 13 augustus 1885, overleden te Weert (Z) op 10 december 1965, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Jacobus Hubertus Peeters en Anna Maria Lenders.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 mei 1916 met
Maria Agnes Aldegonda van Geleuken, geboren te Hunsel op 26 september 1888, overleden te Heythuysen op 12 december 1973, begraven te Oler, dochter van Jacobus Hubertus van Geleuken en Maria Dorothea Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina