Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Kremers, landbouwer, geboren te Nederweert op 1 januari 1822, overleden aldaar op 26 januari 1892, zoon van Mathieu Kremers en Guillielmine Nouwen.


Hij is getrouwd te Weert op 27 mei 1870 met
Petronella van Geldorp, geboren te Nederweert op 26 april 1829, overleden aldaar op 4 april 1900, dochter van Theodorus van Geldorp en Margaretha Hendrikx.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina