Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Suntjens, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Maria van As, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Mechtildis, geboren te Linne op 29 september 1877, overleden te Heerlen op 3 juni 1924.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 oktober 1903 met Antonius Hubertus Graat, timmerman en smid, geboren te Heythuysen op 19 februari 1876, wonende te Baexem, overleden te Heerlen op 26 november 1943, zoon van Pieter Hendrik Graat en Petronella van Lier.
    (Hij is later getrouwd te Nieuwenhagen op 14 januari 1930 met Anna Barbara Reinders, geboren te Nieuwenhagen op 27 augustus 1871, overleden te Ubach over Worms op 7 februari 1954, dochter van Pieter Hendrik Reinders en Maria Catharina Jongen. (Zij was weduwe van Johan Hendrik Hubertus Römkens, overleden te Nieuwenhagen op 9 oktober 1928.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina