Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hubertus Peeters, landbouwer, geboren te Baexem op 15 juli 1877, overleden te Grathem op 21 oktober 1958, begraven aldaar, zoon van Jacobus Hubertus Peeters en Anna Maria Lenders.


Hij is getrouwd te Wessem op 20 augustus 1912 met
Louisa Elisabeth Hubertina Verlinden, geboren te Wessem op 22 februari 1874, overleden te Grathem op 12 maart 1948, begraven aldaar, dochter van Reinier Jan Verlinden en Maria Judith Hubertina Bidlot.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Christina Hubertina, geboren te Grathem op 9 februari 1915, overleden te Horn op 21 september 2002, begraven te Haelen.
    Zij is getrouwd te Grathem op 13 mei 1941 met Gerard Maria Joseph Poels, geboren te Swalmen op 19 mei 1911, overleden te Haelen op 28 maart 1976, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina