Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ludovicus Timmermans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 5 april 1879, overleden te Roermond op 20 mei 1912, zoon van Peter Theodorus Timmermans en Anna Maria Aerts.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 september 1905 met
Maria Catharina van Lier, geboren te Maasniel op 1 juni 1874, overleden te Roermond op 25 juli 1944, dochter van Johannes van Lier en Catharina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Heythuysen op 19 december 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina