Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria Frederica Rutten, geboren te Heythuysen op 10 december 1875, dochter van Peter Godefridus Rutten en Joanna Maria Josephina Boonen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 januari 1909 (1) met
Antonius Franciscus Nieuwenhuis, notaris, geboren te Oldenzaal op 25 december 1874, overleden aldaar op 1 december 1932, zoon van Augustinus Josephus Abraham Nieuwenhuis en Susanna Aleida Geertruida Engbers.

Zij is getrouwd te Vught op 3 februari 1941 (2) met
Antoon Maria Hubert Tonnaer, rijksontvanger, geboren te Thorn op 22 augustus 1865, overleden te Vught op 10 mei 1941, zoon van Frans Hubert Tonnaer en Maria Angelina Hubertina Dorothea Müngersdorff.
(Hij was weduwnaar van Maria Adolphina Eechoud.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina