Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Coenen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 20 april 1871, overleden te Maasniel op 19 juli 1939, zoon van Mathijs Coenen en Mechtildis Bours.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 juni 1893 met
Catharina Lucia Thissen, geboren te Maasniel op 13 december 1870, overleden aldaar op 11 februari 1949, dochter van Cornelis Hubertus Thissen en Maria Christina Geraedts.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina