Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Caspar Hubertus Pouls, smid, geboren te Heythuysen op 13 maart 1858, overleden te Venlo op 29 december 1938, zoon van Pieter Jan Pouls en Maria Anna Schoofs.


Hij is getrouwd te Leende op 2 juli 1882 met
Coleta Theresia Verschueren, geboren te Leende op 2 maart 1859, overleden te Venlo op 9 oktober 1942, dochter van Adrianus Hubertus Verscheuren en Johanna Maria van Engelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina