Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Hubertina Simons, herbergierster, geboren te Swalmen op 16 maart 1841, dochter van Hermanus Simons en Joanna Wuts.


Zij is getrouwd te Beesel op 12 mei 1876 (1) met
Jacobus Goossens, bakker, geboren te Beesel op 14 december 1836, zoon van Theodorus Wilhelmus Goossens en Catharina Bloemers.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Beesel op 22 april 1881 (2) met
Leonardus Schrijvers, bakker, geboren te Arcen op 19 juli 1857, wonende te Beesel, overleden aldaar op 25 januari 1940, zoon van Joannes Jacobus Schrijvers en Catharina Elisabeth Peeters.
(Hij is later getrouwd te Beesel op 21 oktober 1892 met Maria Hubertina Coolen, dienstmeid, geboren te Baexem op 20 november 1866, wonende te Beesel, overleden aldaar op 8 mei 1935, dochter van Martinus Coolen en Maria Helena Linssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina