Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Hubertus Aben, geboren te Heythuysen op 20 mei 1905, overleden te Vlodrop op 25 oktober 1983, zoon van Mathias Aben en Catharina Quasten.


Hij is getrouwd op 24 juli 1943 met
Gertrudis Helena Maria Schreurs, dienstbode, geboren te Haelen op 22 maart 1916, overleden te Roermond (V) op 16 april 1997, begraven te Vlodrop, dochter van Jacobus Hubertus Schreurs en Maria Hubertina Sensen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina