Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Helena Peeters, landbouwster, geboren te Nederweert op 17 maart 1854, overleden aldaar op 30 mei 1931, dochter van Henricus Peeters en Henrina Seuren.


Zij is getrouwd te Nederweert op 21 april 1876 met
Carolus Mertens, kuiper, geboren te Nederweert op 30 november 1843, overleden aldaar op 21 mei 1898, zoon van Lambert Mertens en Petronille Nies.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella, geboren te Nederweert op 6 april 1879.
  • 6 : Maria Dorothea, geboren te Nederweert op 12 juni 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina