Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maximiliaan Joseph Verstappen, spoorwegwerker, geboren te Baexem op 28 november 1907, overleden te Kerkrade op 4 mei 1983, zoon van Peter Mathias Verstappen en Maria Timmermans.


Hij is getrouwd te Kerkrade op 29 juni 1934 met
Anna Maria Hubben, geboren te Kerkrade op 3 mei 1904, overleden aldaar op 11 januari 1988, dochter van Jan Joseph Hubben en Maria Catharina Reinders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina