Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Verstappen, geboren te Grathem op 11 januari 1903, overleden te Sittard op 30 december 1941, dochter van Peter Mathias Verstappen en Maria Timmermans.


Zij is getrouwd te Baexem op 6 november 1929 met
Pieter Hubertus Gerardus de Wit, geboren te Kessenich (B) op 2 september 1903, overleden te Geleen op 25 november 1968, zoon van Mathijs de Wit en Anna Maria Vleeshouwers.
(Hij was later gehuwd met Barbara Wilhelmina Wilms, geboren te Maasbracht op 17 december 1903, overleden te Geleen op 13 november 1999, dochter van Peter Hubertus Wilms en Anna Catharina Gertrudis Houben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina