Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Elisabeth van den Berg, geboren te Heythuysen op 22 oktober 1865, overleden aldaar op 15 mei 1937, dochter van Petrus Martinus van den Berg en Maria Stappers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 mei 1902 met
Hendrikus Heijnen, werkman en landbouwer, geboren te Heythuysen op 24 augustus 1861, wonende te Nederweert, overleden te Haelen op 1 januari 1940, zoon van Theodorus Heijnen en Anna Maria Nijskens.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 april 1891 met Anna Maria van Heugten, dienstmeid, geboren te Nederweert op 23 november 1865, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 juni 1898, dochter van Leonardus Hubertus van Heugten en Elisabeth Smolenaers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina