Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Kessels, geboren te Heythuysen op 14 augustus 1871, wonende te Antwerpen, dochter van Joannes Franciscus Kessels en Gertrudis Vijvekens.


Zij is getrouwd te Antwerpen (B) op 22 juni 1897 (1) met
John Edward Winram Lee, machinist varende van deze have, geboren te Sale (District Altricham Engeland), gedoopt te Douglas (Isle of Man) op 16 augustus 1855, wonende te Liverpool, zoon van Robert Bristow Lee en Frances Elisabety Winram.

Zij is getrouwd te Antwerpen op 13 december 1915 (2) met
Marcus Alphonsus Sels, griffier bij de Rechtbank, geboren te Antwerpen op 21 december 1853, wonende te Borgerhout, zoon van Franciscus Henricus Sels en Maria Elisabeth Tyck.
(Hij was weduwnaar van Maria Florina Maneke.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina