Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Nijssen.


Hij was gehuwd met
Margaretha Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Pierre, landbouwer, geboren te Horn rond 1762, overleden aldaar op 20 augustus 1808.
    Hij is getrouwd te Horn op 1 maart 1805 met Catharina Macken, geboren te Haelen rond 1772, overleden te Baexem op 18 maart 1829, dochter van Severinus Makken en Ida Linssen.
  • 4 : Henrij, landbouwer, geboren te Horn op 28 mei 1769, overleden aldaar op 5 december 1809.
    Hij is getrouwd te Horn op 18 augustus 1801 met Christine Franssen, geboren te Horn op 7 februari 1771, overleden aldaar op 22 maart 1833, dochter van Henrij Franssen en Marie Linssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina