Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Maria Demarteau, geboren te Horn op 14 juli 1911, overleden te Nuth op 11 maart 2006, dochter van Sebastiaan Demarteau en Joanna Dorothea Moors.


Zij is getrouwd te Hoensbroek op 10 april 1942 met
Johann Josef Drieshen, geboren te Homberg (D) op 17 maart 1912, overleden te Nuth op 31 januari 2003, begraven te Hoensbroek, zoon van Hendrikus Drieshen en Dilia Johanna Looijmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina