Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Cornelia Geraedts, geboren te Horn op 7 april 1901, overleden te Maasbracht-Beek op 8 mei 1983, begraven aldaar op 11 mei 1983, dochter van Joannus Hubertus Geraedts en Margaretha Anna Catharina Smeets.


Zij is getrouwd te Horn op 4 juli 1930 met
Peter Joannes Daemen, landbouwer, geboren te Maasbracht op 5 februari 1901, wonende aldaar, overleden te Maasbracht-Beek op 4 februari 1969, zoon van Theodorus Hubertus Daemen en Catharina van Pol.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina