Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina van de Winckel, dienstmeid, geboren te Neeritter op 12 december 1777, overleden te Thorn op 27 september 1840, dochter van Lambert van de Winckel en Jeanne Vestiens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 22 mei 1805 met
Jacob van de Schoor, kuiper, geboren te Ittervoort op 30 december 1774, overleden te Thorn op 5 december 1814, zoon van Joannes Stephanus van den Schoor en Marie Christus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Stefanus, kuiper, geboren te Thorn op 16 november 1805.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Elisabeth Snijkers, overleden te Thorn op 22 april 1844.
    Hij is getrouwd te Thorn op 30 mei 1844 (2) met Getrudis Grooters, dienstmeid, geboren te Neer op 13 maart 1825, wonende aldaar en te Thorn, dochter van Petrus Groeters en Wilhelmina Dings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina